S26R2ZBTPF-CFH tussenstekker - Zigbee 3.0 - type F

Fabrikant:

Met deze Zigbee-tussenstekker kunt u eenvoudig bijvoorbeeld een lamp bedienen met uw smartphone.

16,00 € incl. btw, excl. verzendkosten

Webwinkel Keurmerk

Meer informatie

De S26R2ZBTPF-CFH van SONOFF is een slimme tussenstekker. Deze kunt u simpelweg in uw stopcontact steken en dan kunt u de stekker van het te schakelen apparaat, zoals bijvoorbeeld een lamp, erin steken.

Let op: Deze versie heeft een Duitse type F stekker met randaarde en is geschikt voor gebruik in Nederland. In België heeft u de versie met een Franse type E stekker met penaarde nodig.

Zigbee

Doordat de S26R2ZBTPF-CFH op Zigbee 3.0 werkt heeft u een Zigbee-hub nodig. De geschikte Zigbee-hub van SONOFF is de ZB Bridge. Het voordeel van Zigbee ten opzichte van wifi is dat het speciaal ontworpen is voor domotica en daarom onder andere minder energie verbruikt. De S26R2ZBTPF-CFH werkt als Zigbee-router waardoor het Zigbee-signaal versterkt wordt en dus het bereik van uw Zigbee-netwerk groter wordt. Wilt u meer weten over Zigbee? Lees dan onze blogpost.

eWeLink

Deze slimme tussenstekker van SONOFF kan bediend worden met uw Android- of iOS-smartphone via de eWeLink-app. Met de eWeLink-app kunt u overal, ook op afstand, uw SONOFF-apparaten bedienen. Daarnaast is het mogelijk om scènes in te stellen waardoor u eenvoudig meerdere apparaten aan of uit kunt zetten. Deze scènes kunnen automatisch geactiveerd worden, bijvoorbeeld om een bepaalde tijd of wanneer er beweging is gedetecteerd (indien u ook een bewegingssensor van SONOFF heeft).

Weet u niet goed welke slimme schakelaar van SONOFF u moet kiezen? Lees dan onze blogpost.

Datasheet

Spanning 250 volt
Frequentie 50 of 60 hertz
Maximum vermogen 4000 watt
Maximum stroom 16 ampère
Kanalen 1
Protocol Zigbee 3.0
Compatibel met eWeLink

Accessoires

Downloaden