Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden met de gekozen vervoerder. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Binnen Nederland

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,95 incl. btw. Vanaf €100,00 incl. btw rekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland. Binnen Nederland zal de aflevering over het algemeen de eerstvolgende dag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Het is mogelijk om te kiezen voor afhalen bij een PostNL-locatie.

Naar andere landen

Voor andere landen zijn er verschillende verzendmethodes van PostNL beschikbaar, namelijk Pakje, Pakje Tracked en Pakket. De bezorgtijden van deze verzendmethodes verschillen per land. Pakje heeft geen tracking en is daarom enkel mogelijk bij bestellingen onder de €25,00 incl. btw. Pakje Tracked heeft wel tracking en is mogelijk bij bestellingen tot €100,00 incl. btw. Pakket heeft tracking en ook een handtekening voor ontvangst en is mogelijk bij alle bestellingen. Daarnaast is Pakket gratis vanaf een bepaald bedrag, wat verschilt per land.

Pakje en Pakje Tracked gaan via het postnetwerk en kunnen daarom iets langer duren. Ook zijn deze verzendmethodes daarom alleen mogelijk bij lichte, kleine bestellingen. Hierdoor kan het zijn dat deze opties niet getoond worden voor sommige bestellingen. Ook kunnen we er op eigen inzicht alsnog voor kiezen om uw bestelling als Pakket te versturen.

LandPostNL PakjePostNL Pakje TrackedPostNL PakketGratis verzending vanaf
PrijsBezorgtijdPrijsBezorgtijdPrijsBezorgtijd
België €7,95 incl. btw 2-3 werkdagen €8,95 incl. btw 2-3 werkdagen €10,95 incl. btw 1-2 werkdagen €200,00 incl. btw

Momenteel kunt u op onze website alleen bestellen als uw factuur- en afleveradres in een van de bovenstaande landen is. Bent u een zakelijke klant in een ander land die bij ons wil bestellen? Neem dan contact met ons op. Helaas leveren wij op dit moment niet aan particulieren in andere landen.