Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,95 incl. btw voor bestellingen onder de €100,00 incl. btw. Het is mogelijk om te kiezen voor ochtendlevering (met een toeslag van €14,00 incl. btw) of avondlevering (met een toeslag van €3,00 incl. btw) of voor afhalen bij een PostNL locatie. De verzendkosten naar België bedragen €10,95 incl. btw voor bestellingen onder de €200,00 incl. btw. Verder zal de aflevering over het algemeen de eerstvolgende dag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Momenteel kunt u op onze website alleen bestellen als uw factuur- en afleveradres in Nederland of België is. Bent u een zakelijke klant in een ander EU-land die bij ons wil bestellen? Neem dan contact met ons op. Helaas leveren wij niet aan particulieren in andere landen.