SNZB-03 bewegingssensor - Zigbee 3.0

Fabrikant:

Met deze Zigbee-sensor kunt u beweging detecteren.

12,25 € incl. btw, excl. verzendkosten

Webwinkel Keurmerk

Meer informatie

De SNZB-03 van SONOFF is een sensor. Deze sensor kan bewegingen detecteren. De sensor kunt u eenvoudig bevestigen aan de muur met de meegeleverde dubbelzijdige tape of u kunt hem bijvoorbeeld op tafel leggen. De sensor werkt op een CR2450-batterij, echter is deze niet meegeleverd.

Zigbee

Doordat de SNZB-03 op Zigbee 3.0 werkt heeft u een Zigbee-hub nodig. De geschikte Zigbee-hub van SONOFF is de ZB Bridge. Het voordeel van Zigbee ten opzichte van wifi is dat het speciaal ontworpen is voor domotica en daarom onder andere minder energie verbruikt. De SNZB-03 werkt als Zigbee-eindapparaat. Wilt u meer weten over Zigbee? Lees dan onze blogpost.

eWeLink

Deze sensor van SONOFF kan ingesteld worden met uw Android- of iOS-smartphone via de eWeLink-app. Met de eWeLink-app kunt u overal, ook op afstand, de waardes van uw SONOFF-sensoren inzien. Daarnaast is het mogelijk om scènes in te stellen die automatisch geactiveerd worden bij bepaalde waardes. Met een scène kunt u eenvoudig één of meerdere apparaten aan of uit kunt zetten, zo kunt u bijvoorbeeld de lampen aan zetten en het rolgordijn dicht maken (indien u deze heeft aangesloten op slimme schakelaars van SONOFF).

Datasheet

Protocol Zigbee 3.0
Compatibel met eWeLink
Werktemperatuur -10 tot 40 °C
Werkluchtvochtigheid 10 tot 95%

Accessoires

Downloaden