BASICZBR3 schakelaar - Zigbee 3.0

Fabrikant:

Met deze Zigbee-schakelaar kunt u bijvoorbeeld een lamp bedienen met uw smartphone.

Dit product is niet meer op voorraad

17,25 € incl. btw, excl. verzendkosten

Webwinkel Keurmerk

Meer informatie

De BASICZBR3 van SONOFF is een slimme schakelaar waarmee u bijvoorbeeld een lamp kunt schakelen. Deze schakelaar kan met schroeven vastgemaakt worden aan een oppervlakte.

Zigbee

Doordat de ZBMINI op Zigbee 3.0 werkt heeft u een Zigbee-hub nodig. De geschikte Zigbee-hub van SONOFF is de ZB Bridge. Het voordeel van Zigbee ten opzichte van wifi is dat het speciaal ontworpen is voor domotica en daarom onder andere minder energie verbruikt. De ZBMINI werkt als Zigbee-router waardoor het Zigbee-signaal versterkt wordt en dus het bereik van uw Zigbee-netwerk groter wordt. Wilt u meer weten over Zigbee? Lees dan onze blogpost.

eWeLink

Deze slimme schakelaar van SONOFF kan bediend worden met uw Android- of iOS-smartphone via de eWeLink-app. Met de eWeLink-app kunt u overal, ook op afstand, uw SONOFF-apparaten bedienen. Daarnaast is het mogelijk om scènes in te stellen waardoor u eenvoudig meerdere apparaten aan of uit kunt zetten. Deze scènes kunnen automatisch geactiveerd worden, bijvoorbeeld om een bepaalde tijd of wanneer er beweging is gedetecteerd (indien u ook een bewegingssensor van SONOFF heeft).

Weet u niet goed welke slimme schakelaar van SONOFF u moet kiezen? Lees dan onze blogpost.

Datasheet

Spanning 100 tot 240 volt
Frequentie 50 of 60 hertz
Maximum vermogen 2200 watt
Maximum stroom 10 ampère
Kanalen 1
Protocol Zigbee 3.0
Compatibel met eWeLink

Accessoires

Downloaden