GL-D-003P Smart Downlight - 6 Watt - RGB+CCT - Zigbee 3.0 and 2.4 GHz RF

Manufacturer:

This smart downlight with tunable color and tunable white (RGB+CCT) is controllable through Zigbee or a 2.4 GHz RF remote control.

38,50 € incl. VAT, excl. shipping

Webwinkel Keurmerk

More info

De GLEDOPTO GL-D-003P is een slimme downlight van 6 watt. Deze RGB+CCT-downlight kunt u instellen in zowel verschillende tinten wit als alle kleuren van de regenboog. De kleurtemperatuur van het wit licht gaat van warm wit van 2200 kelvin naar koud wit van 6500 kelvin. Naast het instellen van de kleur kunt u ook de helderheid van deze downlight dimmen. De maximale helderheid van deze led-downlight is 470 á 570 lumen.

Downlight inbouwen

Deze downlight kunt u eenvoudig inbouwen in een verlaagd plafond. Hiervoor dient u eerst een gat te maken met een diameter van 100 tot 110 millimeter. Hierna kunt u de veerklemmen aan de zijkant indrukken en de downlighter omhoog in het plafond drukken. Als laatste sluit u de voeding aan.

GLEDOPTO Pro-serie

Deze Zigbee-downlight is onderdeel van GLEDOPTO's Pro-serie en is daarom niet alleen aan te sturen via Zigbee 3.0, maar ook via 2,4 GHz RF. Deze downlight kunt u dus koppelen met een compatibele Zigbee-coördinator zoals de Philips Hue Bridge, waardoor u hem met de bijbehorende app op uw telefoon kunt bedienen. Tegelijkertijd kunt u deze slimme downlight ook bedienen met een afstandsbediening of wandpaneel van GLEDOPTO, welke op 2,4 GHz RF werken en een protocol gebruiken dat compatibel is met die van MiBoxer.

Data sheet

Colour RGB+CCT (adjustable colour and adjustable colour temperature)
Colour temperature 2200 to 6500 kelvin
Colour rendering index At least 80
Power 6 watt
Voltage 100 to 240 volt
Power factor At least 0.5
Luminous flux 470 to 570 lumen
Luminous flux per watt 95 lumen
Protocol 2.4 GHz RF, Zigbee 3.0

Accessories

Download