DW2-RF Door and Window Sensor - 433 MHz RF

Manufacturer:

With this 433 MHz RF sensor you could detect whether a door or window is open or closed.

7,00 € incl. VAT, excl. shipping

Webwinkel Keurmerk

More info

De DW2-RF van SONOFF is een sensor. Deze sensor detecteert wanneer een deur of raam open gaat. De sensor kunt u eenvoudig bevestigen aan de muur met de meegeleverde dubbelzijdige tape of u kunt hem bijvoorbeeld op tafel leggen. De sensor werkt op 2 AAA-batterijen, echter zijn deze niet meegeleverd.

433 MHz RF

Doordat de DW2-RF op 433 MHz RF werkt heeft u een hub nodig. De geschikte hub van SONOFF is de RF BridgeR2. Daarnaast is het mogelijk om deze direct te koppelen aan bepaalde slimme schakelaars van SONOFF die 433 MHz RF ondersteunen.

eWeLink

Deze sensor van SONOFF kan ingesteld worden met uw Android- of iOS-smartphone via de eWeLink-app. Met de eWeLink-app kunt u overal, ook op afstand, de waardes van uw SONOFF-sensoren inzien. Daarnaast is het mogelijk om scènes in te stellen die automatisch geactiveerd worden bij bepaalde waardes. Met een scène kunt u eenvoudig één of meerdere apparaten aan of uit kunt zetten, zo kunt u bijvoorbeeld de lampen aan zetten en het rolgordijn dicht maken (indien u deze heeft aangesloten op slimme schakelaars van SONOFF).

Retourdeals

Dit product is ook verkrijgbaar als retourdeal:

Data sheet

Protocol 433 MHz RF
Compatible with eWeLink
Working temperature -10 to 40 °C
Working humidity 5 to 95%

Accessories

Download