PIR3-RF Motion Sensor - 433 MHz RF

Manufacturer:

With this 433 MHz RF sensor you could detect motion.

13,00 € incl. VAT, excl. shipping

Webwinkel Keurmerk

More info

De PIR3-RF van SONOFF is een sensor. Deze sensor kan bewegingen detecteren. De sensor kunt u eenvoudig bevestigen aan de muur met de meegeleverde dubbelzijdige tape of u kunt hem bijvoorbeeld op tafel leggen. De sensor werkt op een CR2450-batterij, echter is deze niet meegeleverd.

433 MHz RF

Doordat de PIR3-RF op 433 MHz RF werkt heeft u een hub nodig. De geschikte hub van SONOFF is de RF BridgeR2. Daarnaast is het mogelijk om deze direct te koppelen aan bepaalde slimme schakelaars van SONOFF die 433 MHz RF ondersteunen.

eWeLink

Deze sensor van SONOFF kan ingesteld worden met uw Android- of iOS-smartphone via de eWeLink-app. Met de eWeLink-app kunt u overal, ook op afstand, de waardes van uw SONOFF-sensoren inzien. Daarnaast is het mogelijk om scènes in te stellen die automatisch geactiveerd worden bij bepaalde waardes. Met een scène kunt u eenvoudig één of meerdere apparaten aan of uit kunt zetten, zo kunt u bijvoorbeeld de lampen aan zetten en het rolgordijn dicht maken (indien u deze heeft aangesloten op slimme schakelaars van SONOFF).

Data sheet

Protocol 433 MHz RF
Compatible with eWeLink
Working temperature -10 to 40 °C
Working humidity 5 to 95%

Accessories

Download