ZBMINI-L Smart Switch without Neutral Wire - Zigbee 3.0

Manufacturer:

With this Zigbee smart switch you could control for example a light bulb with your smartphone.

This product is no longer in stock

18,50 € incl. VAT, excl. shipping

Webwinkel Keurmerk

More info

Let op: Dit product wordt niet meer gemaakt door de fabrikant. De opvolger is de SONOFF ZBMINIL2.

De ZBMINI-L van SONOFF is een slimme schakelaar waarmee u bijvoorbeeld een lamp kunt schakelen. Deze schakelaar kan ingebouwd worden in een wandcontactdoos. Voor de ZBMINI-L heb je geen nuldraad nodig waardoor deze ook eenvoudig in wandcontactdozen waar geen nuldraad aanwezig is geïnstalleerd kan worden. Daarnaast kunt u uw bestaande schakelaar erop aansluiten zodat u het ook nog met de fysieke schakelaar kunt bedienen.

Zigbee

Doordat de ZBMINI-L op Zigbee 3.0 werkt heeft u een Zigbee-hub nodig. De geschikte Zigbee-hub van SONOFF is de ZB Bridge-P. Het voordeel van Zigbee ten opzichte van wifi is dat het speciaal ontworpen is voor domotica en daarom onder andere minder energie verbruikt. De ZBMINI-L werkt als Zigbee-router waardoor het Zigbee-signaal versterkt wordt en dus het bereik van uw Zigbee-netwerk groter wordt. Wilt u meer weten over Zigbee? Lees dan onze blogpost.

eWeLink

Deze slimme schakelaar van SONOFF kan bediend worden met uw Android- of iOS-smartphone via de eWeLink-app. Met de eWeLink-app kunt u overal, ook op afstand, uw SONOFF-apparaten bedienen. Daarnaast is het mogelijk om scènes in te stellen waardoor u eenvoudig meerdere apparaten aan of uit kunt zetten. Deze scènes kunnen automatisch geactiveerd worden, bijvoorbeeld om een bepaalde tijd of wanneer er beweging is gedetecteerd (indien u ook een bewegingssensor van SONOFF heeft).

Weet u niet goed welke slimme schakelaar van SONOFF u moet kiezen? Lees dan onze blogpost.

Data sheet

Voltage 100 to 240 volt
Frequency 50 or 60 hertz
Protocol Zigbee 3.0
Compatible with eWeLink
Working temperature -10 to 40 °C
Working humidity 5 to 95%

Accessories

Download