DUALR3 Lite Smart Roller Shutter Switch - Wi-Fi and eWeLink-Remote

Manufacturer:

With this 2-channel Wi-Fi smart switch you could control for example a roller shutter with your smartphone.

15,50 € incl. VAT, excl. shipping

Webwinkel Keurmerk

More info

De SONOFF DUALR3 Lite is een slimme schakelaar met 2 kanalen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een rolluik of 2 lampen op afstand met uw telefoon bedienen.

Inbouwschakelaar

Deze slimme inbouwschakelaar kunt u eenvoudig achter de bestaande schakelaar installeren. Hierdoor kunt u ook uw bestaande schakelaar blijven gebruiken om uw rolluik of andere apparaten te bedienen. Door de kleine behuizing past de slimme schakelaar in vrijwel elke inbouwdoos, met uitzondering van metalen inbouwdozen gezien deze het wifisignaal blokkeren. Deze behuizing beschermt ook tegen onder andere hitte, vuur en luchtvochtigheid. Daarnaast is het dankzij de meegeleverde beugel mogelijk om de rolluikschakelaar op een din-rail te monteren. U heeft naast een fasedraad ook een nuldraad nodig, echter is deze niet altijd aanwezig.

Rolluikschakelaar

Dankzij de motormodus van de SONOFF DUALR3 Lite is het mogelijk om rolluiken, luifels, rolgordijnen, garagedeuren of andere bidirectionele motoren van maximaal 240 watt of 1 ampère te bedienen. De motormodus zorgt er onder andere voor dat u maar een richting tegelijk aan kunt zetten en dat u de motor kunt kalibreren om niet verder te kunnen gaan dan de rolluik kan gaan.

Wifi-schakelaar

Deze slimme rolluikschakelaar werkt op wifi. Hierdoor kan deze schakelaar meteen draadloos verbonden worden met het internet zonder dat u nog een aparte hub nodig hebt.

Daarnaast ondersteunt de DUALR3 Lite ook eWeLink-Remote. Hierdoor kan deze slimme schakelaar direct bediend worden door eWeLink-Remote-afstandsbedieningen als de SONOFF R5 of R5W.

EWeLink

Via de eWeLink-app op uw Android- of iOS-smartphone is het mogelijk om deze SONOFF-schakelaar overal, dus ook op afstand, te bedienen. Daarnaast kunt u met de eWeLink-app deze schakelaar helemaal naar wens instellen. U kunt bijvoorbeeld een slimme scène instellen om automatisch uw rolluiken omhoog te doen bij zonsopkomst.

Compatibiliteit

Dankzij eWeLink kunt u deze wifi-schakelaar met verschillende diensten koppelen. U kunt de SONOFF DUALR3 Lite met onder andere Google Home, Amazon Alexa en Samsung SmartThings koppelen via eWeLink. Ook is het hierdoor mogelijk om via spraakassistenten als Google Assistant, Amazon Alexa en Samsung Bixby uw wifi-rolluikschakelaar te bedienen.

Daarnaast is het mogelijk om deze SONOFF-schakelaar te koppelen met Home Assistant. U kunt hiervoor de eWeLink add-on voor Home Assistant gebruiken.

Data sheet

Voltage 100 to 240 volt
Frequency 50 or 60 hertz
Maximum power 3300 watt
Maximum current 15 ampere
Maximum power per channel 2200 watt
Maximum current per channel 10 ampere
Channels 2
Protocol Wi-Fi
Compatible with eWeLink

Accessories

Download