RFR2 Smart Switch - Wi-Fi and 433 MHz RF

Manufacturer:

With this Wi-Fi and 433 MHz RF smart switch you could control for example a light bulb with your smartphone or a remote control.

This product is no longer in stock

15,00 € incl. VAT, excl. shipping

Webwinkel Keurmerk

More info

De SONOFF RFR2 is een slimme schakelaar. Hiermee kunt u met uw telefoon of afstandsbediening een lamp, of een ander apparaat met een stroomverbruik van maximaal 10 ampère en een vermogen van maximaal 2200 watt, op afstand bedienen.

Slimme schakelaar

Deze SONOFF-schakelaar heeft een stevige, vuurvaste en vlamvertragende behuizing die vast te schroeven is aan een oppervlakte. De juiste schroeven zijn hiervoor meegeleverd. Daarnaast is het in combinatie met de SONOFF DR din-railtray mogelijk om deze wifi-schakelaar aan een din-rail te bevestigen.

Wifi- en 433 MHz RF-schakelaar

Deze slimme schakelaar werkt op wifi. Hierdoor kan deze, zonder het gebruik van een extra bridge, meteen verbonden worden met uw wifinetwerk. Naast wifi ondersteunt de RFR2 ook 433 MHz RF. Hierdoor kan deze ook bediend worden met een afstandsbediening zoals de SONOFF RM433R2.

EWeLink

Deze SONOFF-schakelaar werkt met de eWeLink-app. Hierdoor kunt u deze slimme schakelaar met uw Android- of iOS-smartphone bedienen. Via de eWeLink-app kunt u tevens van alles instellen. U kunt bijvoorbeeld een slimme scène aanmaken. Daarmee kunt u bijvoorbeeld uw verlichting automatisch aanzetten om bepaalde tijden of indien u ook een SONOFF-sensor heeft, ook bijvoorbeeld uw lamp automatisch aanzetten wanneer er beweging gedetecteerd wordt.

Compatibiliteit

EWeLink maakt het mogelijk om deze wifi-schakelaar met verschillende diensten koppelen. De SONOFF RFR2 kunt u met onder andere Google Home, Amazon Alexa en Samsung SmartThings koppelen via eWeLink. Daardoor is het mogelijk om via spraakassistenten als Google Assistant, Amazon Alexa en Samsung Bixby deze slimme schakelaar te bedienen.

Daarnaast is het mogelijk om deze SONOFF-schakelaar te koppelen met Home Assistant. U kunt hiervoor de eWeLink add-on voor Home Assistant gebruiken.

Data sheet

Voltage 100 to 240 volt
Frequency 50 or 60 hertz
Maximum power 2200 watt
Maximum current 10 ampere
Channels 1
Protocol 433 MHz RF, Wi-Fi
Compatible with eWeLink
Working temperature -10 to 40 °C
Working humidity 5 to 95%

Accessories

Download